Fantasy for voksne illustration
Fantasy for voksne

Fantasy for voksne

Er du til krigere i rustning og altødelæggende drager?

Fantasy. Alene ordet skaber billeder. Af krigere i rustning. Af altødelæggende drager. Af unge mænd og kvinder, der langsomt opdager, at de har en større skæbne og i mødet med modgang udvikler sig og ender med at påtage sig opgaver og ansvar, som alle andre viger tilbage fra. 

Fantasy er også mørke, menneskesindets dunkleste krinkelkroge, sjælelammende angst for ikke at slå til og menneskelig tvivl om egne magiske evner & om hvem, man kan stole på.

Fantasy-genren er gigantisk og vildtvoksende, og her finder du en række serier og enkeltstående romaner - nogle er på dansk, andre på engelsk. Heldigvis har den verdensomspændende succes med R.R. Martins serie Game of Thrones ført til, at flere og flere kvalitetsromaner bliver oversat til dansk. Men der findes stadig en del, der endnu kun er på engelsk, og de er taget med alligevel.

Fantasy findes til alle aldersgrupper. Her har vi vægtet kvalitetsfantasy for voksne. Dvs. at de meget ungdommelige YA romaner med primært unge hovedpersoner, skal du finde andre steder. Er du fantasylæser selv, er der sikkert serier, som du ville have taget med og andre, du ville have udeladt. Det er det, der er så herligt ved at læse. Alle trækker noget forskelligt ud af romanerne, og alle har deres personlige favoritter.

Du finder et udvalg af gode fantasybøger til voksne i inspirationsfolderen nedenfor.