Elsker I fejl på din arbejdsplads?

… eller er bommerter bare ikke noget, man taler om og allerhelst helt undgår?

Faktisk burde fejl ryge direkte ind på hitparaden, når I udvikler og arbejder med forandringer, siger Christian Ørsted, ledelsesrådgiver på topplan og forfatter til bestsellerne ”Livsfarlig ledelse” og den helt nye ”Fatale forandringer”.

”Du har ret” – hvorfor er det lige præcis de ord, som ingen leder bør ønske sig at høre fra sine medarbejdere? Og er det sandt, at det er sundt – når vi tvinges ud af vores komfortzone?

Ikke ifølge Christian Ørsted, ledelsesrådgiver på topplan og bestsellerforfatteren til ”Livsfarlig ledelse” og den helt nye ”Fatale forandringer”, som også øjeblikkelig er strøget ind som nr.1 på bestsellerlisterne.

Hvorfor kan du få svaret på, når vi tirsdag 18. august kl. 19.30 livestreamer forfattersamtale med Christian Ørsted om den livsfarlige bagside af moderne ledelse og fatale myter om medarbejderes modstand mod forandring. Vi sender fra Hovedbiblioteket i Birkerød og direkte til din skærm, hvor du kan deltage og stille spørgsmål undervejs til Christian Ørsted, som er den første af en række forfattere, som vi her i efteråret bringer helt hjem til dig.

Biblioteket Live er en ny platform udviklet af Rudersdal Bibliotekerne, hvor du kan opleve aktuelle forfattere i direkte interview. Både dem, der skriver bestsellerne og bøgerne, vi taler om lige nu. Og de nye, mindre kendte forfattere med masser på hjerte. Vi streamer live via Rudersdal Bibliotekernes facebookside, og forfattersamtalerne kan efterfølgende også ses på rudbib.dk/live.

I efteråret kan du også glæde dig til at opleve og deltage i forfattersamtaler med bl.a. Katrine Engberg, Anne Mette Hancock, Anders Agger, Stine Pilgaard og norske Vigdis Hjort.

Se med allerede 18. august kl. 19.30, hvor Christian Ørsted bl.a. fortæller, hvorfor ”psykologisk tryghed” på vores arbejdspladser er alt andet end en ”blød” værdi - men tværtimod den hårde, dyrbare valuta og kernen i en levedygtig og anti-skrøbelig organisation, som både nutid og fremtid kalder på.

”Livsfarlig ledelse” er udkommet i 20 oplag, og Christian Ørsteds nye bog ”Fatale forandringer” er også strøget direkte ind som nr. 1 på bestsellerlisten.

11.08.20
Tags