Drop nytårsforsættet

Har du brug for at droppe nytårsforsættet og synde lidt med sundheden, så har vi opskriften til en hyggelig og usund aften foran fjernsynet.

Skal du synde en enkelt aften, så er vores anbefaling en hyggelig januaraften foran fjernsynet med en fremragende serie og god usund mad. Herunder kan du få inspiration til din hyggeaften.

Aftensmad

Vi anbefaler enten hjemmelavet pizza eller burger. Den vigtigste ingrediens er bacon!

Hvis du er til pizza, så har kærlighedsbogen Vi elsker pizza 50 pizzaopskrifter, og er du til burgere, kan du i Vicki Smallwoods Byg din egen burger få en uundværlig række opskrifter på burgere.

Dessert

Vi kan ikke bestemme os for, om det skal være kage eller pandekager til dessert. Uanset om det er det ene eller det andet, så husk bær til. Det er muligvis ikke usundt, men i januar har vi brug for lidt sommerstemning.

Camilla Plums Helt i kage har en masse gode kageopskrifter alt efter om det er rabarbertid, jordbærtid, æbletid, eller om det er vinter og tid til chokolade, appelsiner og krydderier. Lise Finckenhagens Pandekager kan du bruge til at lave pandekager til hele familien.

Underholdning

Biblioteket har et hav af nye serier, som du kan binge. Vores anbefaling er enten at se Game of Thrones fra starten igen, krimiserien Bosch eller serien The Crown om Dronning Elisabeth.

Pandekager
Pandekager
Af Anonym (ikke efterprøvet)
16.01.18