5 gode julefilm på Filmstriben – for hele familien

Kalenderen har endelig skiftet til december. Vi guider til 5 gode julefilm på Filmstriben, som familien kan se sammen.

Peddersen og Findus – den bedste jul nogensinde (2016)

Siden 1984 har Peddersen og Findus underholdt både store og små, fra deres idylliske hjem i skoven. I denne film, skal de to gode venner holde jul men møder et kæmpe problem. To dage før jul, er de nemlig sneet inde. De er ved at løbe tør for mad, og Findus tvivler på, at det nogensinde bliver jul. Naboerne prøver ellers at hjælpe, efter Peddersen kommer til skade med foden. Men ak nej, Peddersen modtager ikke hjælp – hvilket Findus er meget uforstående overfor. Bliver det nogensinde rigtig jul? 

Love Actually (2002) 

Der er én film som er svær at komme udenom i julen. Næsten lige meget hvor hårdt du prøver, så vil du støde på den. Så du kan lige så godt få det overstået. Love Actually er en kærlighedshistorie som foregår i juletiden. Mennesker møder hinanden på kryds og tværs, og kærligheden udvikler sig. For julen er hjerternes fest, hvilket Love Actually er det perfekte eksempel på.

Max pinlig (2008) 

Max er en ung mand, som er i de svære ungdomsår, hvor han prøver at finde sine egne ben at stå på. Hvordan veksler man mellem at blive mobbet, gerne vil være en af de populære og samtidig være lidt småforelsket i Esther, der måske ikke er en af de mest populære. Samtidig er det jul, og Maxs mor er max pinlig! 

Jul i Mumidalen (2001)

Mumitroldene er gået i vinterhi, og skal sove hele vinteren, men Mumi vågner før tid. Pludselig ser verden helt anderledes ud. Hvad er sne for noget? Og hvem er ham Jul? 

Den lille julemand (2010)

Hvad sker der, når julemanden går på pension? Så skal man finde en ny julemand. Der er tre kriterier som skal følges: Afløseren skal hedde Nicholas, være forældreløs og have et rent hjerte. Men hvor finder man lige sådan en person? Og hvad hvis personen måske ikke lige ligner en julemand?   

Filmstriben logo
Filmstriben logo
04.12.19
Tags