Tysk salon

Har du lyst til at vedligeholde eller forbedre dit tysk

Sprechen Sie Deutsch - men savner nogen at tale med? Eller er du i gang med at lære sproget? Så kom i tysk salon på biblioteket. Her kan du tale om tysk kultur, litteratur eller bare vind og vejr – auf Deutsch og sammen med ligesindede. Der er ikke tale om undervisning, men sprogtræning gennem samtale. Tovholderen deltager kun første gang, men hjælper gerne med at skaffe artikler eller bøger, som samtalen kan tage udgangspunkt i.

Holte Bibliotek
Mandag i lige uger kl. 16-17.30
Start 4.9. – slut 29.4.
Tovholder: Julie Garde 46 11 5757/jg@rudersdal.dk

Her kan du læse tyske aviser og hente artikler til sprogsalonen:
»PressReader
I PressReader kan du få adgang til mere end 4000 aviser fra 100 lande. Artiklerne er i fuld tekst og i et format lige til at læse på skærmen.

Tilmelding

Bemærk: Dit svar kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Formålet med denne side er bibliotekets brugere kan deltage i en sprogsalon.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at kontakte dem som er tilmeldt sprogsalonen. Vi indsamler postnumre for at se hvor deltagerne kommer fra i kommunen. 

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din deltagelse kan du kontakte Rudersdal Bibliotekerne og få dem slettet.

Du kan læse mere om dine rettigheder her: www.rudersdal.dk/minedata

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.

Materialer