Fantasyklubben

Fulde feer, forelskede zombier, mørk magi eller mærkelige macguffins. I Fantasyklubben kan du blive klogere på forskellige typer fantasy. Vi kommer med smagsprøver på gode fantasy-bøger og giver anbefalinger til hinanden.

Klubben er helt ny, og kræver ingen forberedelse eller forkundskab. Vi mødes over 5 gange. Hver mødegang tager udgangspunkt i en ny undergenre indenfor fantasy. Vi læser et lille stykke af en bog indenfor genren, hvorefter vi snakker om bogen, genren, og om hvad vi ellers har læst af gode fantasybøger.

Vi byder på en lille snack og kaffe/the/kakao.

Hovedbiblioteket i Birkerød (ved informationen) 16.30-18.00:

  • Tirsdag 20.10 (High Fantasy)

  • Tirsdag 03.11 (Paranormal Romance)

  • Tirsdag 17.11 (Mythic Fantasy)

  • Tirsdag 01.12 (Magical Realism)

  • Tirsdag 15.12 (Science Fantasy)

Hvis du har spørgsmål eller måske bare gerne vil høre mere, kan du skrive til Natasia på natc@rudersdal.dk

Bemærk: Dit svar kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Formålet med denne side er bibliotekets brugere kan deltage i en læseklub. De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at kontakte dem som er tilmeldt læseklubben. Vi indsamler postnumre for at se hvor deltagerne kommer fra i kommunen. Vi sletter dine oplysninger når klubben er færdig. Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din deltagelse kan du kontakte Rudersdal Bibliotekerne og få dem slettet. Du kan læse mere om dine rettigheder her: www.rudersdal.dk/minedata

BEMÆRK!: Indsæt ALDRIG persondata i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.