Den skæve klassiker - Facebook-læseklub

Træd ind i et uformelt klub-univers uden læsefrister og faste mødetider i Rudersdal Bibliotekernes facebookgruppe "Den skæve klassiker". Her læser vi hver måned én af de finurlige, skæve romaner fra Gyldendals kritikerroste Skala-serie, der ny-udgiver oversete mesterværker fra det 20. århundrede.

Vi deler løbende aha-oplevelser, indfald og tanker i kommentarsporet i facebookgruppen, mens vi læser. Og mødes i et online møderum én gang om måneden, hvor vi runder den læste roman af med en fælles samtale.  

Formidlerne Cæcilie  Helmer Madsen og Tine Fellenius Christensen læser selv med og sørger for en hyggelig og uformel læse-atmosfære - hvor alle kan komme til orde. Læs med på alle fire klassikere eller pluk dem, du finder mest interessante. 

4. torsdag i måneden kl. 19-20.30
Tovholdere og facilitatorer: Tine Fellenius Christensen tlf. 46 11 57 67 / e-mail tfc@rudersdal.dk og Cæcilie Helmer Madsen tlf. 45 11 57 23/ e-mail caehe@rudersdal.dk
Tilmelding via Rudersdal Bibliotekernes facebookside.

OBS! Den første bog kan afhentes fra 28. januar på Hovedbiblioteket i Birkerød.

25. februar
Sylvia Plath: Glasklokken

25. marts
Jean Genet: Tyvens dagbog

29. april
Francoise Sagan: Bonjour tristesse

27. maj
James Baldwin: Giovannis værelse

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.

Materialer