DR Klub Klassisk

Bibliotekets klassiske lytteklub – klassisk musik i godt selskab!

Kan du lide klassisk musik? Har du lyst til at dele din musikinteresse med andre? Så vær med i DR Klub Klassisk - Rudersdal. Vi mødes en gang om måneden for at dele lytteoplevelser med hinanden. Du behøver ikke at vide noget om musik, du skal bare have lyst til at lytte sammen med andre og deltage i snakken. 

Niclas Nørby Hundahl BA i Musikvidenskab og Cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling, samt kulturformidler hos Venneforeningen for DR's Kor og Orkestre guider dig igennem månedens tema og inviterer til diskussion.

DR Klub Klassisk
Rudersdal Lytteklub er sammen med landets øvrige lytteklubber en del af DR Klub Klassisk, og månedens tema vælges i samarbejde med DR. Derfor vil du også kunne opleve meget af musikken ved DRs koncerter og i DRs udsendelser. Se mere om DR Klub Klassisk på dr.dk eller på facebook

Tid og sted
Lytteseancerne finder sted i Store Sal på Hovedbiblioteket i Birkerød kl. 17-18.45

Billetter
Du skal købe billet til hvert enkelt arrangement. Det vil sige, at hvis du vil til alle tre arrangementer, skal du have en seperat billet til hvert arrangement. Prisen er 20 kroner pr. billet som dækker kaffe, te og kage. 

Arrangementerne

Kontakt
Har du spørgsmål vedrørende lytteklubben, så skriv til lytteklub@rudersdal.dk.