Læseklubben Bookervindere

Bookerprisen er den engelsksprogede verdens førende litteraturpris. Prisen gives til den bedste roman skrevet på engelsk og udgivet i Storbritannien eller Irland.

Et dommerpanel med skiftende sammensætning nominerer i juli en lang liste, og i september den endelige korte liste med seks titler; vinderen udpeges seks uger efter.      

Prisen blev indstiftet i 1969 af koncernen Booker McConnell under navnet The Booker-McConnell Prize, men skiftede i 2002 navn til The Man Booker Prize . 1. juni 2019 ændrede prisen igen navn til The Booker Prize, da den tidligere sponsor (Man Group) er fratrådt, og prisen har fået ny sponsor.

OBS! Den første bog kan afhentes fra d. 14. august, og der afholdes derfor ikke et egentligt intromøde i september, men et ”almindeligt” læseklubmøde.

Hovedbiblioteket i Birkerød, Paludanlokalet
Tredje onsdag i måneden kl. 14-15.30
Start den 18. september 2019
Tovholder: Julie Garde tlf. 46 11 57 57 / e-mail jg@rudersdal.dk

18. september
Kazuo Ishiguro: Resten af dagen

23. oktober OBS! Bemærk 4. onsdag i måneden
Arundhati Roy: De små tings gud

20. november OBS!  mødelokale 1
Yann Martel: Pi’s liv

15. januar
Margaret Atwood: Den blinde morder

19. februar
Kiran Desai: Det tabte land

18. marts
Aravind Adiga: Den hvide tiger

15. april
John Banville: Havet

Bøgerne er udvalgt af deltagerne i sidste års læseklub. 

Tilmelding

Bemærk: Dit svar kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Formålet med denne side er bibliotekets brugere kan deltage i en læseklub. De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at kontakte dem som er tilmeldt læseklubben. Vi indsamler postnumre for at se hvor deltagerne kommer fra i kommunen. Vi sletter dine oplysninger når klubben er færdig. Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din deltagelse kan du kontakte Rudersdal Bibliotekerne og få dem slettet. Du kan læse mere om dine rettigheder her: www.rudersdal.dk/minedata

Materialer