Kulturskoler i Rudersdal

I netværket Kulturskoler i Rudersdal udbyder en bred vifte af foreninger og institutioner kultur- og fritidsaktiviteter for børn og unge.

Mange børn og unge ser teater, dans, musik, sang, kunst og sproget som deres oplagte mulighed for at udfolde sig i fritiden. Og de vil gerne udfordres og finde kammerater med samme interesser i en verden, hvor det kreative, musiske og æstetiske er i fokus. Det kan de nu nemmere på Kulturskoler i Rudersdal (på rudersdak.dk). Her er overblik og inspiration.

En indgang med mange tilbud

Kulturskoler i Rudersdal (på rudersdak.dk) er det enkelt for børn, unge og deres forældre at finde lige den slags teater, det musikinstrument, sangkor eller anden undervisning og aktivitet, der fascinerer og udfordrer drømmene om at skabe eller udøve kunst. ”En indgang. Mange tilbud” er mottoet for sitet med overskriften Kulturskoler i Rudersdal. Her er inspirerende information om undervisning og aktiviteter på sæsonbasis hos de enkelte teaterskoler, korskoler, ungecentre, bibliotekerne, musikskolen, billedskolen m.fl.. Man kan også klikke sig direkte ind i kalenderen Oplev Rudersdal og finde enkeltstående arrangementer f.eks. de to teaterforeninger – TeaterMejeriets og Limenas’ – årlige forestillinger, forfatter-workshop på biblioteket osv.

Baggrund

I forbindelse med omdannelsen af Kulturcenter Mariehøj besluttede Kultur- og Fritidsudvalget at skabe nye tiltag og nyt især ungt liv på stedet. Og det skal blandt andre Kulturskoler i Rudersdal bidrage til. Derfor rummer kulturcentret nu flere scener, værksteder og øvelokaler for netop børn og unge og deres kreative fritidsinteresser og -undervisningsaktiviteter.