Bogposer på Bakkehuset

Bogposer på Bakkehuset er et nyt, midlertidigt tilbud, hvor du kan få leveret en bogpose med 3-4 bøger udvalgt på baggrund af dine personlige præferencer.

Vi er i fuld gang med at bygge om og indrette nyt bibliotekstilbud på Bakkehuset, Vedbæk Strandvej 373. Det nye bibliotekstilbud åbner i løbet af efteråret. Når bibliotekstilbuddet er færdigindrettet, inviterer vi til åbningsfest. Frem til åbningen vil det være muligt at bestille bogposer til afhentning på Bakkehuset.

  • Bogposen kan afhentes på Bakkehuset mandag-fredag mellem kl. 9.30 og 12.00, eller torsdag mellem kl. 17 og kl. 19, efter aftale.
  • Du får automatisk besked når bogposen står klar til afhentning på Bakkehuset, Vedbæk Strandvej 373.
  • Bogposen vil allerede være udlånt til dig ved afhentning. 
  • Du låner bogposen en måned. 
  • Husk at aflevere både bøger og bogpose igen. Enten på Bakkehuset eller et af kommunens biblioteker.
  • Du kan bestille en ny bogpose, når du ønsker det. 

Sådan gør du:

Udfyld og indsend formularen nedenfor, så gør vi din bogpose klar til afhentning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bibliotekerne på tlf.: 46 11 57 00 eller email: bibliotek@rudersdal.dk.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at kontakte dig som bestiller en bogpose. Vi sletter dine oplysninger igen. Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din bestilling kan du kontakte Rudersdal Bibliotekerne og få dine oplysninger slettet. Du kan læse mere om dine rettigheder her: www.rudersdal.dk/minedata

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.