Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Online
Målgruppe
For voksne
For voksne

Vi snakker om: Fede fagbøger

08.03.21
Du kender sikkert oplevelsen af at være i gang med en spændende fagbog og så henviser forfatteren til en anden bog, som du så også lige må læse og sådan fortsætter det. Pludselig gik du fra en bog om Danmark i oldtiden til en bog om det moderne menneskes evne til at multitaske.

Vi bliver drevet af vores nysgerrighed og uanset om du er interesseret i historie, politik, psykologi, filosofi, naturen eller noget helt andet, er der stensikkert skrevet en lang række spændende fagbøger for dig.  

På Biblioteket elsker vi at dele læseoplevelser og derfor inviterer vi til en halv times uformel fagbogssnak, hvor vi kan fortælle hinanden hvilke bøger der har overrasket os, udfordret vores tankegang eller bare gjort os klogere.

Vi anbefaler, at du har papir og blyant klar lige fra start: Du vil ikke misse de mange gode titler og bogtips.

Samtalerne foregår i online møderum på platformen Whereby og styres af bibliotekarerne Preben Hindberg og Anette Liebmann.

Sådan deltager du

Vi er online: 11/2 kl. 15.00 og 8/3 kl. 20.00.

Du kan deltage alle tre torsdage eller én af torsdagene. Send en mail til Anette Liebmann på absv@rudersdal.dk så modtager du en velkomsthilsen med link til platformen. Anette hjælper også gerne med en prøvetest sammen med dig, hvis onlinemøder er nyt for dig.