Om dette arrangement

Tid
16:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
For voksne

Vi snakker om: Det du lytter til

02.03.21
Vi lytter til bøger og podcast som aldrig før - men hvor er de allerbedste, og din næste gode lytteoplevelse? På Rudersdal Bibliotekerne har vi vores helt egen podcastredaktør, Lasse Ringø Hansen, som bl.a. står bag vores populære børnepodcast "Hvorfor?"

Vær med, når Lasse inviterer til en online-snak om, hvad han, du og andre lytter til. Du bliver præsenteret for både nye og gamle podcast, der kan noget helt særligt. Alle podcastgenre bliver berørt – lige fra true-crime og naturvidenskabelige til store fortællinger med lydbilleder, som man kan drømme sig væk i.
 
Kom også meget gerne med dine egne podcast-anbefalinger og fortæl, hvorfor lige præcis de podcasts er noget særligt. Der vil både være plads til en rigtig snak om podcast-nørderi og en uformel anbefaling til din næste podcast.
 
Hvis du stadig er ny i podcastgenren og ikke er kommet i gang, så frygt ej! Lasse hjælper dig online. Både til det tekniske, til at finde gratis podcast – og den helt rigtige podcast til dig. Skriv gerne i forvejen til Lasse, hvis du kunne have brug for hjælp til det tekniske. 

Arrangementet er målrettet podcast til voksne.

Sådan deltager du

Send en mail til Lasse Ringø Hansen på lash@rudersdal.dk. Du får tilsendt et link til jeres onlinemøderum.