Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Online
Målgruppe
For voksne
For voksne

Vi snakker om: Cykelbøger

03.03.21
Cykelsæsonen er i gang og uanset om du får sved på panden af at se forårsklassikerne i TV, eller du forbereder dig på at cykle til toppen af Alpe d´Huez til sommer, er du velkommen i denne lille cykelsalon.

Her snakker vi om bøger der handler om cykling, cykelløb og cykelryttere. Så har du læst en interessant biografi om en af sportens store stjerner du gerne vil fortælle andre om, eller mangler du inspiration til læsestof på de lange transportetaper i Touren, så er det nu du skal melde dig til. 

På Biblioteket elsker vi at dele læseoplevelser og derfor inviterer vi til en halv times uformel bogssnak, hvor vi kan fortælle hinanden hvilke bøger der har inspireret os og gjort os klogere på cyklingens verden. 

Samtalerne foregår i et online møderum på platformen Whereby og styres af bibliotekarerne Anette Liebmann og Preben Hindberg. Vi anbefaler, at du har papir og blyant klar lige fra start: Du vil ikke misse de mange gode titler og bogtips.

Sådan deltager du

Send en mail til Anette Liebmann på absv@rudersdal.dk så modtager du en velkomsthilsen med link til platformen. Anette hjælper også gerne med en prøvetest sammen med dig, hvis onlinemøder er nyt for dig.