Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Reprise Teatret
Øverødvej 10
2840 Holte
Lokalitet
Reprise Teatret Holte
Medarrangør
Målgruppe
For voksne
For voksne

UDSOLGT: Reprisen Læseklub: Meter i sekundet

07.02.23
Læs bogen & se filmen: Stine Pilgaards vidunderlige kloge, skæve og sjove roman ’Meter i sekundet’ bliver nu foldet ud på det store lærred. Har du lyst til at dykke ned i romanen til en hyggelig snak og en tur i biografen i godt selskab, så vær med til Reprisen Læseklub/Meter i sekundet.

Hella Joof står som instruktør bag filmatiseringen af ’Meter i sekundet’, som gav Stine Pilgaard litteraturprisen De Gyldne Laurbær 2020. Historien er en fortælling om livet som medfølgende hustru på en højskole i det mørke Vestjylland. Mødet med byen Velling bliver et kulturchok for hovedpersonen Marie, der dog langsomt tilpasser sig hverdagen i ”De korte sætningers land”, hvor mødet med bl.a. tv-journalisten Anders Agger og den lokale kørelærer bliver en øjenåbner for hende. I filmatiseringen er det såmænd Anders Agger, der spiller … Anders Agger.

Vær med i Reprisen Læseklub, når læser vi ’Meter i sekundet’, før vi ser filmen. Læseklubmødet, som varer en time, afholdes på Reprise Teatret og faciliteres af Anette Liebmann, bibliotekar på Rudersdal Bibliotekerne. Der er kaffe og lidt sødt til en hyggelig snak om romanen. Du kan vælge at købe billet til den forestilling, som vises umiddelbart efter læseklubmødet eller en anden dag.

Tilmeld dig via mail til Anette Liebmann på absv@rudersdal.dk

Køb filmbillet og se spilletidspunkter på Reprisen

OBS Ikke flere ledige pladser

Materialer