Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For voksne

Novellelæseklubben

01.02.21
Vil du overraskes af tankevækkende litteratur? Har du lyst til at dele dine læseoplevelser med andre nysgerrige læsere? Så deltag i Novellelæseklubben, hvor du lige nu kan være med i et hyggeligt læsefællesskab online.

Novellelæseklubben er Rudersdal Bibliotekernes åbne læseklub. Her kan du høre alt fra små kafka’ske tekster over lavmælte historier til medrivende romanuddrag. Fælles for teksterne er, at de kan læses på en time og sætter gode samtaler i gang.

Du deltager hjemmefra via din computer. Sammen læser vi en tekst og diskuterer den undervejs. Vi kan se hinanden på skærmen og dele indfald og reaktioner ligesom i en fysisk læseklub. Det kræver ingen forberedelse at være med, du skal bare trykke på linket, som du får tilsendt på mail – så tager vi godt imod dig i det digitale møderum.

Novellelæseklubben styres på skift af Janette, Anette og Cæcilie, alle litteraturbegejstrede bibliotekarer og formidlere ved Rudersdal Bibliotekerne. Har du lyst til at være med, så send en mail til Anette eller Cæcilie, så modtager du et link til vores digitale møderum.

Du kan være med både mandag og torsdag eller blot hoppe på de dage, som passer dig.

Tilmelding og spørgsmål:

Novellelæseklub Mandag: Anette Liebmann.
Email: absv@rudersdal.dk

Novellelæseklub Torsdag: Cæcilie Helmer Madsen.
Email: caehe@rudersdal.dk

Tags