Grafik af en kaffebønne

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
For voksne

Litteratur og kaffe

27.08.20
Syntes du det kunne være interessant at høre om nye bøger og møde forfatteren bag?

Så kom til Litteratur & kaffe, hvor fire forskellige forfattere fortælle om deres bøger, skriveprocessen og meget mere. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs og købe bøgerne efterfølgende. Biblioteket byder på en kop kaffe og lidt sødt.

Du kan møde...

Carsten Juul: Stress dig sund

Carsten Juul fortæller om bogen ”Stress dig sund” i et spændende og livligt foredrag. Deltagerne får løsningen på, hvordan man undgår stress og hvad man skal gøre, hvis man selv eller én man kender er havnet i en situation, hvor stressen har overtaget hverdagen. Han giver indsigt i, hvad metakognitiv terapi er, hvordan det virker og hvordan det positivt kan forandre den enkelte. Et  kort berigende foredrag, hvor man får vitaminer til hjernen og et smil på læben.

Carsten Juul er grundlægger af Heypeople er en ambitiøs psykologvirksomhed med udgangspunkt I metakognitiv tilgang til både privat og arbejdsliv. Carsten har haft mere end 3.000 klienter igennem forløb I metakognitiv terapi, både individuelt og I grupper.

Søren Jensen: "Tænd - Det digitale Danmark & Ungdommens Stemme"

Debatbogen er en rejse gennem 10 dilemmaer, der viser, hvordan samfundsdebatten i Danmark er i krise. Debatter om klima, flygtninge og unge kører af sporet og graver grøfter. Løsningerne kan kun findes sammen med vores ungdom, de digitale indfødte. Vi må ikke slukke skærme og digitale medier. Vi skal tværtimod tænde med kløgt og bevidsthed. Bogen giver 10 gode råd til, hvad du som borger kan gøre. 

Bogen er skrevet af Søren Jensen, der som skribent, redaktør og kommunikationschef gennem 25 år har fulgt samfundsdebatter om klima og miljø, unge og uddannelse, digitalisering og velfærd, arbejdsmiljø og stress på tæt hold i ansættelser i flere forsknings- og uddannelsesinstitutioner samt i Miljøministeriet. 

Dr. Erik Erichsen: Rebelkirurgen

Dr. Erik Erichsen bog handler om hans mangeårige arbejde som kirurg i både Sverige og i den tredje verden. Her fortæller han primært om livet som kirurg i Etiopien, hvor manglen på ressourcer tvinger ham til at operere med cykeleger, fiskeline og boremaskine.

Dr. Erik Erichsen er bosiddende i Sverige, men født i Danmark og kendt fra dokumentarfilmen Rebelkirurgen som blev vist i dansk tv. 

Filmen kan ses på hjemmesiden www.rebelkirurgen.dk og bogen kan købes på dagen. 

Du kan også være med!

Har du udgivet en skøn eller faglitterær bog, du gerne vil fortælle om? Er du ekspert i Spoken word eller ved du alt om Fantasy-genren, så vil vi gerne høre fra dig.

Konceptet Litteratur & kaffe er et samarbejde mellem oplægsholdere og biblioteket, der gives ikke honorar. Hvis du er interesseret i at deltage skal du skrive til Anette Liebmann absv@rudersdal.dk.
 

Tags