Om dette arrangement

Tid
18:00 - 20:30
Pris
Voksne 75 kr., Børn 30 kr.
Målgruppe
For alle
For voksne

Grøn fællesspisning på biblioteket

27.04.23
Tag din nabo under armen og tag plads ved langbordet, når vi serverer et smagfuldt, grønt måltid på Hovedbiblioteket Birkerød. Vi fejrer den lokale handlelyst og inviterer alle nysgerrige borgere, foreninger og grønne ildsjæle i Rudersdal til at tage del i begivenheden.

Mærk synergien, når vi deler erfaringer med en bæredygtig livsstil med hinanden. Er du nybegynder, får du konkrete idéer til, hvor du selv kan begynde. Og er du rutineret bæredygtighedsentusiast, håber vi, at du vil dele dine tips med os andre.

Hør lokalforeninger fortælle om deres engagement i den grønne omstilling og sug inspiration til dig fra Rudersdals mange grønne ildsjæle.

Vi byder på en grøn middag lavet på sæsonens råvarer - med kaffe og kage som sød afrunding.

Vel mødt til en hyggelig aften i bæredygtighedens tegn.

Rudersdal Bibliotekernes fællesspisning afholdes i samarbejde med Rudersdal Kommune i anledning af den Nationale Klimahandledag torsdag 27. april 2023. En lang række kulturinstitutioner, foreninger og medborgerhuse over hele landet spiser sammen denne aften.

Samarbejdspartnere er Grønne Nabofællesskaber, tænketanken Concito og DeltagerDanmark. Fællespisningsarrangementet er desuden en del af UGE17 – folkebibliotekernes festuge for de sytten verdensmål. Læs om Rudersdal Bibliotekernes inspirerende UGE17-program her.

Hvis du vil vide mere om arrangement kan du kontakte Cæcilie Helmer Madsen på caehe@rudersdal.dk

Tilmelding lukker den 24. april kl. 11.00.

Tags