Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
For voksne

Filosofisk salon med Martin Munk

27.04.21
Vær med fire tirsdag-aftener, når filosof Martin Munk og Rudersdal Bibliotekerne holder udendørs filosofisk salon.

At filosofere er at vende vante perspektiver rundt, rykke faste forestillinger – og turde kigge på sit liv fra nye vinkler. For mange af os blev år 2020 i dén forstand en filosofisk tid. For ingenting var som det plejede: Vores hverdagsrutiner blev brudt, vores arbejde og sociale liv tog nye former.

Nye vinkler er netop dét, du får, når vi sammen med cand.mag. Martin Munk byder udenfor i naturen til filosofiske saloner. Her vil du få værktøjer til at reflektere over de store spørgsmål i tilværelsen: Hvad er meningen med mit liv? Hvad lærte år 2020 mig? Hvordan lever jeg i en tid med uvished og uforudsigelighed?

Gennem konkrete øvelser, tankeeksperimenter og dialog øver vi os i at undre os, tænke højt og diskutere. Du bliver introduceret til filosofi som både samtaleform, undrepraksis og årtusinder lang kulturhistorie..

Glæd dig til at blive udfordret på værdiforestillinger og overbevisninger med andre engagerede deltagere - og historiens store tænkere!

Salonerne drives af Martin Munk, Birkerødborger og akademisk uddannet filosof. Martin arbejder til daglig med filosofisk undervisning, rådgivning og projektudvikling. 

Fire saloner

En billet gælder til alle fire nedestående saloner:

  • 27.4. At tænke højt [Platon/Sokrates/Munk]
  • 11.5. Mening eller mangel på samme [Aristoteles, Sartre, de Beauvoir]
  • 25.5. At gøre det rette [Mill, Kant og Bentham]
  • 8.6. At leve (godt) med uvished [Heraklit, Berkley, Locke]

OBS! De fire saloner afholdes udenfor. Kort gå-distance på max. 500 meter. Påklædning efter vejret. Vi mødes ved indgangen til Hovedbibliotekets foyer. 

Tilmelding

Gratis tilmelding til bibliotekar og formidler Preben Hindberg på pehi@rudersdal.dk.