Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
75 kr.
Målgruppe
For alle
For voksne

Fællesspisning: Pausedrømme midt i en krisetid

09.02.23
En dejlig gang aftensmad og god snak ved langborde mellem bogreolerne: Hyggelig fællesspisning er tilbage på Hovedbiblioteket i Birkerød. På menuen er både en skøn dagens ret, kaffe & kage – samt tankevækkende oplæg om at leve midt i en krisetid – og alligevel turde investere i pauser. For har vi råd til at lade være?

OBS! Tilmelding senest fredag den 3. februar kl. 12.

Tænk hvis vi kunne holde pauser gennem hele livet. Til uddannelse eller personlig udvikling, til at tage sig af vores familie eller os selv. Er det næsten blasfemisk at drømme om midt i en krisetid – eller er det tværtimod rationelt at ændre vores pensionssystem radikalt? Fra pensionsopsparing til pauseopsparing. Det får du Helen Kobæks inspirerende bud på, inden vi serverer dagens ret.

Vær med, når vi dækker op til middag, samtale og hygge ved langbordene med små indslag undervejs. Vi har kreahjørne og legoklodser til de yngste gæster, der hurtigt er mætte. Dagens ret fra slagter Maltesen kan også vælges som vegetarret.

Helen Kobæk er Rudersdalborger og tidligere administrerende direktør for pensionsselskabet Pensam og forfatter til den topaktuelle debatbog ”Stop, Job, Go! – send pensionen på pension. Invester i pauser til at leve hele livet”. Helen deltager selvfølgelig også i middagen, og vi runder af med spørgsmål til Helen over kaffen, for hvad tænker du?

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Per Frederiksen pefr@rudersdal.dk

Materialer