Om dette arrangement

Tid
18:45
Pris
75 kr.
Lokalitet
På biblioteket og online
Målgruppe
For voksne
For voksne

Eva Tind & Kvinden der samlede verden

28.10.21
Marie Hammer var forsker. Gennem 40 år deltog hun i videnskabelige ekspeditioner på fem kontinenter, bl.a.  i Knud Rasmussens 7. Thuleekspedition. Som entomolog studerede hun jordbundens mikrofauna af springhaler og mosmider og fandt banebrydende beviser for, at kontinenterne engang har hængt sammen.

Eva Tind er forfatter til en perlerække af romaner, deriblandt Astas skygge, og det var i arbejdet med romanen om Asta Nielsen, at hun fik interesse for historiens glemte kvinder. Mødet med Marie Hammers historie gav Eva Tind sit nye romanstof – og resultatet er den fremragende romanbiografi, Kvinden der samlede verden, som udkom i foråret.

Mød Eva Tind i en samtale med litteraturformidler Julie Garde om at være kvinde i en mandeverden, om kampen, succesen og omkostningerne, og om hvorfor så mange oversete kvinder netop nu kommer til ære og værdighed. 

Arrangeret i samarbejde med Soroptimist International Birkerød.

Livestreaming og billetter

Du kan købe billet og deltage som publikum til arrangementet.

Vi livestreamer arrangementet, så du kan også vælge at se gratis med og deltage via din skærm, hvor du kan stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet på Rudersdal Bibliotekernes facebookside.

Optagelsen kan efterfølgende ses på rudbib.dk/live. 

Materialer