Sara Alfort, foto: Simon Klein-Knudsen Emma Holten, foto: Claudia Vega

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For voksne

Emma Holten & Sara Alfort: Kvinde, kend dit værd!

02.03.23
Selvværd, samfundsværdi og kvinders både synlige og usynlige arbejde opgjort i andet end kroner og øre! Kom til forrygende samtalesalon med debattør Emma Holten og forfatter Sara Alfort, hvor du selv får rig lejlighed til at byde ind med overvejelser og erfaringer, når vi stiller spørgsmålet: Hvad er vi egentlig værd, kvinder?

Sara Alfort, forfatter, litteraturhistoriker og aktuel med bogen ”Damer, der var for meget” tager os tilbage til årene før kvinders stemmeret i 1914 og fortæller om 13 kvinder med en helt særlig stamina, livsappetit og frihedstrang, som insisterede på at fylde mindst lige så meget som mænd - de var med den tids øjne i dén grad ”for meget”.

Emma Holten, debattør, ekspert i kønspolitik og aktuel med foredraget ”Hvad er vi værd?” om feministisk økonomi kaster et undersøgende blik på, hvordan vores kulturhistoriske værdisætning af forskellige typer arbejde stadig skaber ulighed – så kvinder i dén grad fortsat er ”for lidt”.

Hvad er mon den egentlige samfundsværdi af kvinder? Og kan vi lære noget af dem, der turde og tør være ”for meget”? Vær med til en stemningsfuld aften med oplæg, debat og samtale.

Kaffe, te, vin mm. kan købes i caféen, som Soroptimist International Birkerød står for.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Anne Hermansen, aher@rudersdal.dk

Materialer