Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 kr.
Lokalitet
På biblioteket og online
Målgruppe
For forældre
Medarrangør
For voksne

Eftertanker: Per Schultz Jørgensen & Anette Prehn

17.05.21
Hvordan mon verden egentlig ser ud i børnehøjde? Forandringer og kriser, der ændrer vores liv og hverdag kan opstå pludseligt. Om noget, så har det seneste år lært os dét – og at vi i fællesskab kan omstille os hurtigere, end vi måske troede. Men hvad har vi og især vores børn brug for nu – til at navigere i en stadig mere kompleks fremtid

Vær med, når Per Schultz Jørgensen og Anette Prehn, to af landets mest anerkendte eksperter i børn, familier og mental sundhed, giver deres bud på, hvordan børn får et solidt indre kompas. Det handler bl.a. om stier i hjernen, der udvikler empati, sociale færdigheder og indre ro. Og om at bidrage til fællesskabet og få handlekraft og livsmod med i rygsækken. Hør og spørg, hvad du selv kan gøre - som mor og far.
 
Per Schultz Jørgensen er professor i socialpsykologi og forfatter til en lang række bøger om børn og familieliv, bl.a. bestselleren Robuste børn og Opdragelse til Livsmod og bæredygtighed.
 
Anette Prehn er sociolog og forfatter til adskillige bøger om hjernens spilleregler og mental sundhed, bl.a. Hjernesmarte børn og Det syngende menneske – nye veje til forbundethed.

Billetter og livestream

Du kan købe billet og deltage som publikum til arrangementet. Der er begrænset antal billetter pga. Covid-19.

Vi livestreamer arrangementet på Rudersdal Bibliotekernes facebookside, så du kan også vælge at se med via din skærm, hvor du kan stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet.

Optagelsen kan efterfølgende ses på rudbib.dk/live. 

Materialer