Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Online
Målgruppe
For voksne
For voksne

Eftertanker: Hella Joof & Malene Lei Raben

23.04.21
Kender du det? Ting og tanker falder på plads, mens du graver i haven eller trasker rundt i skoven. Eller måske læser en bog, hvor en anden allerede har levet og tænkt lidt for dig. Der sker noget med os i mødet med naturen, litteraturen og generøse mennesker, der har prøvet lidt af hvert. 

På Verdens Bogdag 23. april kan du møde to helt særlige i dén kategori: Nemlig Hella Joof og Malene Lei Raben i en vildtvoksende samtale netop om levet liv, tilgivelse og ting, man evt. ku’ prøve at undgå at rode sig ud i. Med sideskud til litteraturen og knopskydninger til naturen. Direkte fra Malenes forårsspirende have.
 
Hella Joof er aktuel med Tvilling, yndling, grævling, en selv(hjælps)biografi, som rundhåndet øser af erfaringer til fri afbenyttelse. Malene Lei Raben, forfatter til erindringsromanen Fruen, udkommer i august med en unik havebog til hoved og hænder: Om en gartners indre rejse gødet med praktiske havetips og fortællinger fra litteraturen. Bogen er skrevet sammen med litteraturhistoriker Birgitte Krejsager.

Livestream

Vi livestreamer på vores facebookside både til din skærm og til storskærm på bibliotekerne i Birkerød og Holte. Du kan stille spørgsmål til Hella Joof og Malene Lei Raben undervejs i kommentarfeltet.

Materialer