Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For voksne

Den skæve klassiker - Facebook-læseklub

25.02.21
Træd ind i et uformelt klub-univers uden læsefrister og faste mødetider i Rudersdal Bibliotekernes facebookgruppe "Den skæve klassiker".

Her læser vi hver måned én af de finurlige, skæve romaner fra Gyldendals kritikerroste Skala-serie, der ny-udgiver oversete mesterværker fra det 20. århundrede.

Vi deler løbende aha-oplevelser, indfald og tanker i kommentarsporet i facebookgruppen, mens vi læser. Og mødes i et online møderum én gang om måneden, hvor vi runder den læste roman af med en fælles samtale.

Formidlerne Cæcilie  Helmer Madsen og Tine Fellenius Christensen læser selv med og sørger for en hyggelig og uformel læse-atmosfære - hvor alle kan komme til orde. Læs med på alle fire klassikere eller pluk dem, du finder mest interessante. 

Hvis du har lyst til at være med, så kan du melde dig ind læseklubben og deltage i møderne via: Facebookgruppen "Den skæve klassiker" på Rudersdal Bibliotekernes facebookside.

Har du spørgsmål til læseklubben "Den skæve klassiker" er du velkommen til at kontakte Tine på tfc@rudersdal.dk og Cæcilie på caehe@rudersdal.dk.

OBS! Den første bog kan afhentes fra 28. januar på Hovedbiblioteket i Birkerød. Du kan også låne de fire klassikere på e-reolen.

Onlinemøder til "Den Skæve Klassiker":

25. februar kl. 19.30-20.30. Sylvia Plath: Glasklokken

Lån bogen her

Tilmeld dig på Rudersdal Bibliotekernes Facebookside

25. marts  kl. 19-20.30. Jean Genet: Tyvens dagbog

Lån bogen her

Tilmeld dig på Facebook her

29. april  kl. 19-20.30. Francoise Sagan: Bonjour tristesse

Lån bogen her

Tilmeld dig på Facebook her

27. maj  kl. 19-20.30. James Baldwin: Giovannis værelse

Lån bogen her

Tilmeld dig på Facebook her

Materialer