Om dette arrangement

Tid
10:00 - 16:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Medarrangør
For voksne

Bæredygtighedsdag - besøg din fremtid

01.10.22
I fremtiden går livet (også) videre – selv i en klimaforandret verden. Dén fremtid kan blive fyldt med nye bæredygtige løsninger, hvor vi er tæt forbundet med både teknologi og natur. Og hvor vi er brugere snarere end forbrugere. Har du lyst til at opleve hvordan?

Tag med en tur til fremtiden, når vi inviterer til Bæredygtighedsdag på biblioteket, hvor du og din familie dagen igennem kan opleve kreative børneaktiviteter og klimakloge indlæg fyldt med handlemuligheder og nye veje til en bæredygtig fremtid, som vi kan skabe sammen.

Dem kan du møde

Ud over forfatterne Anders Kofoed, Peter Hesseldahl, Simon Kjær Hansen og Signe Schrøder kan du også møde en lang række stærke kræfter, som alle arbejder med bæredygtighed med forskellige indgangsvinkler: Fra biodiversitet og byens klimaløsninger til bæredygtigt naboskab, vilde haver og verdensmål i hverdagen. Fra krea-genbrug til poseværksted og tøjbyttemarked. Fra klimatopmøder i FN til klimaplan for Rudersdal. Du kan opleve dem på scenen og i vores kreative værksteder.

Læs mere om dem du kan møde

Det kan du opleve

Kom og vær med i kreative værksteder med bæredygtighed og biodiversitet i børnehøjde for hele familien, hvor vi bl.a. bygger fremtidens bæredygtige by sammen som et kæmpe ’puslespil’.

Du kan også deltage i væve-workshop med krea-instagrammer @Maria Møller fra kl. 13.00-16.00. Der er begrænset antal pladser til workshoppen, så husk at hente billet på rudbib.dk

På tøjbytte-marked arrangereret af Frivilligcentret, Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse er der chance for gratis garderobe-kup. Tag et par lækre og nyvaskede ting med fra dit eget skab og byt til ’nyt’ fra kl. 10.00-16.00. Vi slutter Bæredygtighedsdagen med catwalk-show med dagens fedeste fund kl. 15.15.

Læs mere om det du kan opleve

Du kan købe kage, kaffe, the og saft i Birkerøds bæredygtige café Hyggestund, som dagens anledning rykker ind på biblioteket.

Arrangeret i samarbejde med AOF & LOF-Skolen