Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 kr.
Målgruppe
For voksne
For voksne

Bæredygtig mode - fra bullshit-bingo til generativ tøjkultur

26.04.23
Bæredygtighed er kommet på mode, men er der hold i modebranchens løfter? Er branchen blevet så grøn, ansvarlig og bæredygtig, som den påstår? Og hvad betyder det for vores fælles trivsel?

Vær med, når rådgiver og tøjaktivist Tanja Gotthardsen tager os på en tour de force ud i modebranchen anno 2023. Foredraget tager afsæt i den seneste forskning på området og kommer omkring forbrug, brug og genbrug samt de mange hænder, der indgår i tilblivelsen af vores tøj og tekstiler.

Tanja Gotthardsen byder bl.a. på en omgang "bullshit-bingo", hvor vi sammen stiller skarpt på løfter om fx "bambus"-tekstiler” og "genanvendt polyester", og vi skal en tur i tidsmaskinen i jagten på en mere bæredygtig tøj-kultur.

Arrangementet er støttet af VELUX FONDEN. VELUX FONDEN støtter i 2023 en række arrangementer, som bliver til i et samarbejde mellem foreningen Stop Tøjspild og Rudersdal Bibliotekerne. Arrangementerne sætter fokus på, hvordan vi som borgere og forbrugere kan bidrage til en mere bæredygtig brug af mode, tøj og tekstiler.

 

 

Tags