Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For voksne

AFLYST: Samtalesalon: Politik & poesi – kom tæt på tre af vores lokale politikere

29.02.24
Mød Kristine Thrane (A), Knud Skadborg (C), Christoffer Emil Jexen (E) til et eksklusivt samtalearrangement med litteraturen som afsæt.

OBS: Arrangementet er aflyst

”Vælg et stykke litteratur, der har betydning for dig som menneske og dit politiske engagement. En roman, et digt, en sang eller novelle - og fortæl os hvorfor.”

Sådan lyder opdraget, når vi inviterer tre lokalpolitikere til en helt særlig aften på Hovedbiblioteket i Birkerød. Denne aften vil du møde: Kristine Thrane (A), Knud Skadborg (C) og Christoffer Emil Jexen (E)

Det bliver en aften, hvor vi sammen med vores lokale, folkevalgte politikere vil tale om emner, der optager os alle. Emner som tvivl, indignation, livsmod og håb. Kort sagt en samtale om, hvad der former os mennesker og gør os til dem, vi er.

På aftenen vil de tre politikere på skift læse højt af deres yndlingslitteratur og fortælle om deres forhold til litteraturen. Herefter fortsætter vi samtalen ved cafébordene, hvor vi gør plads til at tale om de ting, som teksterne har sat i gang hos os.

Kaffe, te og snacks serveres - vin kan tilkøbes.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til arrangementet.

Samtalesalonen ’Politik og Poesi’ er et arrangementsformat, der er udviklet af Frirummet, der er en sammenslutning af højskoler, efterskoler og frie skoler samt Grundtvigsk Forum. Læs mere på Frirummet.dk.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Cæcilie Helmer Madsen på mail: caehe@rudersdal.dk