Klovn

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:45
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
For børn og unge

Velkomstfest - koncert med Skrallebang

01.03.20
Hurra, hurra - vi holder velkomstfest for de 2-3 årige på biblioteket

Er dit barn fyldt 2 eller 3 år, så tag krudtuglen i hånden og kom til en festlig formiddag med koncert, højtlæsning og leg med ord, hygge, saft og kage i en af Rudersdal Bibliotekernes tre filialer fra kl. 10.30-11.45. 

Vi holder fest og siger stort velkommen til de yngste på børnebiblioteket med en lille gave til sidst. Det er nemlig nu, at nysgerrigheden på ord, sprog og billeder tager fart. Så kom og vær med og oplev de mange muligheder for både leg og fordybelse i børnebiblioteket. Vi glæder os til at møde dig og dit barn.

Forældre og søskende er også velkomne.

Fødselsdagsfest i Birkerød

Skrallebang laver en sjov, inddragende, aktiv og finurlig koncert.

Tilmelding senest mandag 24. februar.: Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding af familien. Angiv, hvor mange fødselsdagsbørn, forældre og søskende, I kommer.

Et blad med FN's verdensmåls logo

Deltag i Bæredygtighedsdagen samme dag

Et bæredygtigt liv handler om at passe på vores klode. Det handler også om at passe på os selv og hinanden og finde balancen mellem arbejde, familie, fritid og forbrug. 

Derfor inviterer vi til bæredygtighedsdag på biblioteket – hvor du og din familie fra yngste til ældste medlem dagen igennem kan opleve klimakloge indlæg og kreative børneaktiviteter.

Læs mere og hent billetter til dagen