Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
For børn og unge

Sommerbogen

12.06.20 - 22.08.20
Meld dig til Sommerbogen 2020 og slæng dig i hængekøjen, græsset, på stranden, ved poolen eller hvor som helst med en god bog og læs eller lyt.

Børnebibliotekerne bugner af bøger om mageløse magikere, piger med power, dumdristige drenge, kæphøje riddere, en superheltekaptajn med underhylere og meget mere, der bare venter på at blive læst og anmeldt af dig.

Du kan få mange fantastiske, spændende og forunderlige oplevelser ved at dykke ned i én af de mange bøger, som børnebibliotekerne er fyldt med. Sommerbogen 2020 åbner d. 12. juni og fortsætter frem til d. 22. august.

I år er der sjove udfordringer i Sommerbogen

Du skal læse minimum tre bøger, og inden start skal du hente et anmeldelses- og udfordringsark på det lokale bibliotek eller printe det ud her.  

Hent anmeldelses- og udfordringsark til print (pdf)

På arket kan du krydse af, hvad du mener om bøgerne, du har læst. Du kan skrive noget mere om bøgerne med dine egne ord, hvis du har lyst.

På arket er der også 30 læseudfordringer med forskellige sværhedsgrader. Du skal løse mindst 10 af udfordringerne for at være med. 

Når du har læst 3 bøger og krydset af ud for mindst 10 udfordringer, afleverer du arket på dit lokale bibliotek i Birkerød, Holte eller Nærum. Du får en gratis bog.

Udfordringsarket sender vi videre i den landsdækkende konkurrence, hvor der er lodtrækning om 3 hovedpræmier:  Tøm en boghandel på 5 min.

Sommerbogscafé 19. juni

Vi inviterer til Sommerbogshygge og giver læsetips til dig, der gerne vil være med i Sommerbogen fredag 19. juni kl 15.00-17.00 på Hovedbiblioteket i Birkerød.