Om dette arrangement

Tid
11:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
For børn og unge

AFLYST: Nøddeknækkeren og julehygge: Ballet på storskærm

05.12.20
Kom til ballet på biblioteket og oplev juleklassikeren Nøddeknækkeren på storskærm, hvor du kan nyde både historien, musikken og danserne tæt på.

Bag stolerækkerne dækker vi op til hygge og juleklip ved langbordene, så er du kan sagtens tage både bedste og lillebror med til ballet – også selv om de bare ikke kan sidde stille.

Nøddeknækkeren er et af ballethistoriens mest elskede værker, der appellerer til alle generationer. Musikken er af Tchaikovsky og balletten bygger på E.T.A. Hoffmanns raffinerede og mystiske eventyr Nøddeknækkerne og mussekongen. Historien handler om den 7-årige Marie, der i julegave får en træfigur, der kan knække nødder. Marie drømmer om nøddeknækkerens hårde kamp mod den grusomme musekonge, og hun er overbevist om, at nøddeknækkeren er en forvandlet, ung mand, som kun kærlighed kan redde.

Vi viser George Balanchines udgave af Nøddeknækkeren med New York Ballet. Du kan finde balletten på Medici.tv., som er en af bibliotekets e-ressourcer. 

Bemærk: På grund af corona kan der ske ændringer ift arrangementerne på biblioteket. Hold dig opdateret på rudbib.dk/corona.

Tags

Materialer