Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For unge
Medarrangør
For børn og unge

AFLYST: Køn og sårbarhed - Victor Boy Lindholm

16.12.20
Hvad er maskulinitet? Hvad har maskulinitet og sårbarhed med hinanden at gøre? Er det lettere at vise sin sårbarhed som fyr i dag, end det var for vores fædre?

Vi vil tale med Victor Boy Lindholm, forfatter og journalist om netop de spørgsmål.

Victor Boy Lindholm er freelancejournalist og forfatter; højaktuel med digtsamlingen 'Jeg slæber lungerne som en vægt'. Digtsamlingen har cykling og natur som tema, men indeholder samtidig poesiens komplekse og emotionelle dele.

Vi taler med Victor Boy frem til kl. ca 18. Herefter er der tid til at snakke videre med Victor Boy Lindholm og de andre deltagere, mens vi får serveret luksus fastfood fra Byens Deli. Første time er der plads til 50 deltagere, til spisningen er der 20 billetter. Billetter og mad er GRATIS. Det er første til mølle, så hent din billet nu.

Aftenen er et samarbejde mellem Rudersdal Bibliotekerne og FÅS. FÅS, Fest i Åbne Sår, er et projekt af unge, til unge, med unge. Projektets fokus er, at normalisere psykisk sårbarhed - for vi kan bruge sårbarheden til at mærke efter på det gode og til at bearbejde det svære.

Materialer